Binnenkort verwacht "Mag ik het je goedbedoeld moeilijk maken?"

Mentale gezondheid neemt af. GGZ’s lopen over. Er zijn loopbaancoaches, gezondheidscoaches, opvoedcoaches en talloze andere experts die we nodig achten in ons leven. Je zou kunnen denken dat het moderne leven te zwaar is voor de moderne mens. Een heel ander perspectief is dat we ons vertrouwen in onze eigen wijsheid verloren zijn. Omdat we niet meer goed weten hoe die wijsheid te vinden en te gebruiken.

Hoe mooi zou het zijn als we met elkaar niet meer vervallen in ik-heb-hulp-van-een-expert-nodig-reflex, maar gesprekken voeren vanuit het idee dat de ander meer dan genoeg wijsheid in zich heeft om zijn eigen problemen op te lossen, maar dat zelf gewoon nog niet weet?

In dit boek leer ik iedereen die persoonlijke ontwikkelingsgesprekken voert, van psycholoog tot hr-directeur, van vrijwilliger tot ervaringsdeskundige, om uit de help-reflex te blijven en de ander liefdevol te ontregelen, waardoor je gesprekspartner door zijn shitterige eerste versies van zijn verhalen heen breekt en eigen wijsheid (her)vindt.

In de zomer van 2024 komt mijn boek met de werktitel “Mag ik het je goedbedoeld moeilijk maken?” uit. Daarin lees je hoe mijn methode mijn klanten helpt tot heldere inzichten en bezielde besluiten te komen. En leer je hoe je mijn methode ook zelf kunt toepassen.

INTERESSE?

Kun je niet wachten om in het boek te beginnen? Meld je aan en ik laat je als eerste weten wanneer mijn boek beschikbaar is.
En bovendien krijg je al previews van hoofdstukken uit mijn boek in je mailbox. Dus al volop inspiratie vóórdat het zomer is!
 

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04