Over Denkplaats Glasheldere inzichten & bijbehorende resultaten

Oprichter van en persoon achter DENKPLAATS is Ariane van Heijningen.
Zij is, als eigenaar van DENKPLAATS, een zelfstandig, kritisch, lerend, onderzoekend, nieuwsgierig èn op eigen wijsheden gebaseerd ondernemer.
Dat waarin Ariane haar klanten wil stimuleren, leeft ze zelf voor.

De kracht van Ariane

Ariane heeft jarenlange ervaring als docent, projectleider en manager in middelgrote organisaties. Mensen die met Ariane gewerkt hebben, typeren haar als helder, slim, snel, grappig, genuanceerd en betrokken.

 
Het vermogen de juiste vragen te stellen

“Ariane heeft het vermogen om juist die vragen te stellen, waardoor je oplossingen ziet die voorheen onmogelijk leken. Ik heb zeer veel van Ariane geleerd en ben ervan overtuigd dat een ieder die met haar werkt hetzelfde zal ervaren.”

Linda de Roos, projectleider en adviseur Kunst Centraal

Groeien als persoon

“Ariane is niet alleen een helder en gestructureerd denker, maar ook iemand die in het proces telkens goed aanvoelt waar het wringt of waar focus nodig is. Ariane zorgde ervoor dat ik kon groeien als persoon. Eigenlijk vertegenwoordigt Ariane voor mij alles wat een inspirerende leidinggevende in zich zou moeten hebben.”

Dorien Wijstma, adviseur onderwijs Landschap Erfgoed Utrecht

Eigen methode

Ariane heeft gekozen voor het oprichten van DENKPLAATS omdat ze vanuit haar eigen specifieke kracht en methode wil werken. Er zijn verschillende bureaus die zich met business coaching en personal coaching bezig houden. Echter, niet veel daarvan werken vanuit de praktische filosofie: het zoeken naar wijsheid in complexe problemen. En nog minder bureaus werken vanuit de combinatie tussen praktische filosofie, helderheid, scherpte, resultaatgerichtheid en humor.

Ariane gelooft dat ieder mens zijn eigen beste adviseur is of kan worden. Weten wat je te doen staat, vanuit je eigen drijfveren, is de sleutel tot de beste versie van jouw leven en jouw bedrijf. Vanuit die overtuiging heeft Ariane zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, zowel als manager en coach als in haar persoonlijke leven.

Ariane besloot in 2016 dat ze haar kennis en ervaring niet meer alleen binnen één organisatie in wilde zetten, maar breder beschikbaar wilde maken voor verschillende klanten. Denkplaats, bureau voor business & personal coaching, is daar het resultaat van.

Veel particuliere klanten en zakelijke klanten zijn enthousiast over het werken met Ariane.

Visie

"Het ontwikkelen van mijn eigen denkkracht heeft me sterker gemaakt dan welk goed advies ook. Dat gun ik anderen ook.
Daarom bestaat DENKPLAATS."

Ik help mijn klanten hun eigen beste adviseur te worden. Ik bied mijn klanten geen oplossingen. Ik stel hen de juiste vragen. En laat henzelf een kritische bevrager worden van zichzelf en hun collega’s. In een maatschappij die je uitdaagt je professioneel en persoonlijk continu te ontwikkelen, is een kritische, vragende houding onontbeerlijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen en te kunnen onderscheiden van anderen.

Ik geloof dat autonoom denken en in verbinding staan met elkaar samen kunnen gaan. En dat, als dat lukt, je goud in handen hebt. Als organisatie, omdat je dan het volle potentieel uit je medewerkers haalt en hen tegelijkertijd veiligheid biedt. En als mens, omdat je dan in je kracht staat en je je tegelijkertijd geborgen voelt.

Ik help mensen en organisaties meer zichzelf te worden. Zodat je weet wat je te doen staat. En ook weet welke plek je naast de ander hebt.

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04