Denkplaats voor particulieren

Denkplaats

Jouw partner in denkonderzoek

Ik ben Ariane van Heijningen, eigenaar van bureau DENKPLAATS. Ik help u complexe en spannende levensvragen te ontrafelen en terug te brengen naar de essentie.

Resultaat is op korte termijn inzicht in wat u te doen staat. Op langere termijn ontwikkelt u uw eigen denkkracht zodanig, dat u iedere toekomstige levensvraag vol nieuwsgierigheid durft en wilt aangaan.

Wat voor soort vragen kunnen met behulp van DENKPLAATS worden onderzocht? Alle vragen waarop een antwoord uit een woordenboek of gebruiksaanwijzing niet volstaat.

  • Kan ik voldoening uit mijn werk halen?
  • In hoeverre ben ik verantwoordelijk voor het geluk van mijn partner?
  • Kan ik de consequenties van mijn keuze verdragen?
  • Waar baseer ik de schoolkeuze van mijn kind op?
  • Wanneer ben ik een goede moeder?
  • Welke verhouding tussen werk en privé klopt voor mij?
  • Wil ik mijn eigen bedrijf starten?

DENKPLAATS is een filosoof, geen psycholoog. DENKPLAATS stelt dus geen diagnose vast, maakt geen behandelplan en heeft geen oordelen over wat goed of niet goed is voor haar klanten. DENKPLAATS is uw partner in onderzoek.

Diensten

Wat biedt Denkplaats?

Individuele denksessies

Op zoek naar de vraag

Wil ik van werk veranderen? Wat is mijn maatstaf? Wanneer is het genoeg? Ben ik verantwoordelijk voor de acties van mijn vriendin? Mag ik stoppen met deze relatie?

In OP ZOEK NAAR DE VRAAG gaan we op zoek naar de rand van jouw weten. Want daar waar je het niet meer weet, is er ruimte voor ontwikkeling. Welke vraag stimuleert jouw denken?

Lees meer >

Training

Socratisch coachen

In twee dagen ga je de Socratische manier van begeleiden ervaren en trainen. Een supergevarieerde en superintensieve duik in Socratische technieken, inclusief lunch.

Train de vragende houding; het niet-weten als coach / begeleider. En leer daarmee resultaten te boeken én er van te genieten!


Lees meer >

Training

Verdieping Socratisch coachen

Drie dagen verdieping als vervolg op de basistraining Socratisch Coachen. De enige opleiding in Nederland die je verder schoolt in deze unieke vorm van gespreksvoering.

Een training met gemotiveerde deelnemers, liefdevol confronteren en één op één begeleiding tijdens een online oefensessie met een klant van jou.

Lees meer >

Meer informatie?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek
ariane@denkplaats.nl

Verhalen uit de praktijk

ervaringen met Denkplaats

 

Filosofisch denken brengt je verder

Zeker voor de vraag waar maar geen antwoord op komt of waar een negatief antwoord op komt, is het waardevol om te leren via filosofisch denken verder te komen.

Andrea

Psychotherapeut

Lees meer >

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04