Partners Met wie werkt Denkplaats samen?

The Curiosophy Collective

DENKPLAATS werkt samen met The Curiosophy Collective.

Denkplaats en The Curiosophy Collective hebben samen Curiosophy Academy opgericht. Een utidagende plek waar je leert om je nieuwsgierigheid effectief in te zetten ten behoeve van wezenlijke vraagstukken in leven en werk.

In de Academy dagen masters op het gebied van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog je uit in impactvolle programma’s, masterclasses en online sessies. Curiosophy Academy is denken én doen op het hoogste niveau.

https://www.thecuriosophycollective.com/
mail@thecuriosophycollective.com
 

Ingrid Geerts

DENKPLAATS werkt samen met Ingrid Geerts, veranderaar en praktisch filosoof.

Ariane en Ingrid hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding tot filosofisch practicus en merkten al snel dat zij vanuit hun beider eenmansbedrijf elkaar zouden kunnen versterken. Aanvullend op elkaar, maar werkend vanuit hetzelfde basisprincipe, waarin het bevorderen van de eigen wijsheid van de klant centraal staat.

http://www.ingridgeerts.nl/
http://www.het-groeiende-eiland.nl/
ingrid@ingridgeerts.nl
Linkedin

DENKPLAATS is trots op haar partners. Omdat zij de wereld van DENKPLAATS vergroten.
Omdat zij haar scherp houden, versterken en inspireren.
En DENKPLAATS weet dat zij deze rol ook voor haar partners vervult.

Met uiteindelijk één doel: onze klanten het allerbeste bieden dat we hebben.

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04